Το Alpha Epoxy Aqua W-2 είναι εποξειδική βαφή νερού δύο συστατικών Α + Β, κατάλληλο για την προστασία τσιμεντένιων, μεταλλικών και γενικότερα δομικών επιφανειών. Λόγω της ειδικής του σύνθεσης, έχει πολύ υψηλή χημική αντίσταση, μεγάλη μηχανική αντοχή αλλά και αντιολισθητικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό ως τελικό χρώμα δαπέδων για βιομηχανική χρήση σε οινοποιία κονσερβοποιία αποθήκες, εργαστήρια νοσοκομεία , σφαγεία, πάρκινγκ αλλά και για τη βαφή πισίνων. Παράλληλα έχει πολύ υψηλή απόδοση και μπορεί να χρωματιστεί σε άπειρες αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού Alphacolors Color. Εφαρμόζεται εύκολα προσφέροντας επιφάνεια σε σατινέ φινίρισμα, που μπορεί να προστατέψει από τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Αναδεύστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμογή και στέγνωμα σε θερμοκρασία 10 έως 35 °C. Ανάμειξη μόνο της ποσότητα που θα χρησιμοποιηθεί άμεσα. Αποθήκευση σε θερμοκρασία 5 έως 40 °C, για 1 έτος. Προστατεύστε από την παγωνιά.

Περισσότερες πληροφορίες τεχνικού περιεχομένου σχετικά με το προϊόν υπάρχουν στα Δελτία Δεδομένων Ασφαλείας (SDS) και στα Δελτία Τεχνικών Προδιαγραφών (TDS) και μπορούν να παρασχεθούν μετά από ηλεκτρονική αίτηση στην εταιρεία.